Private lease bij Auto Indumij

DORDRECHT – Een groot deel van de autobezitters weet niet exact wat de huidige auto per maand kost. Denk bijvoorbeeld aan de maandelijkse afschrijving, het jaarlijkse onderhoud of de vervanging van slijtagegevoelige onderdelen. Vooraf zijn deze kosten moeilijk in te schatten. Private lease bij Auto Indumij Dacia biedt hierin de oplossing. Voor een vast bedrag per maand kun je zorgeloos autorijden. Verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn allemaal inclusief.

Zekerheid

Maaike Tempelaar koos voor private lease bij Auto Indumij Dacia: "ik had een auto die al wat ouder was, vertelt Maaike. Ieder jaar werd ik geconfronteerd met hoge garagerekeningen. Daarnaast had ik geen moderne snufjes als een navigatiesysteem en mijn airco werkte niet. Toen ik door een vriend geattendeerd werd op de Private Lease actie van Auto Indumij Dacia, heb ik online een offerte aangevraagd. Daarna werd ik uitgenodigd om de showroom te bezoeken en heb ik samen met mijn verkoopadviseur mijn ideale Dacia samengesteld. Het is een Sandero Stepway geworden, voorzien van alle moderne gemakken! Ik betaal nu een vast bedrag per maand en hoef geen geld te reserveren voor hoge onderhoudskosten of reparaties. Daarnaast is het fijn om te weten dat Auto Indumij Dacia al het onderhoud aan mijn Dacia uitvoert. Het geeft een vertrouwd gevoel, dat de merkdealer aan mijn auto werkt. Ondanks dat mijn auto al wat ouder was kreeg ik een mooi bedrag op mijn rekening gestort. Prima geregeld bij Auto Indumij Dacia!"

Extra scherp geprijsd

De private lease tarieven zijn tijdelijk extra scherp bij Auto Indumij Dacia. Zo rijd je al een nieuwe Dacia Sandero vanaf €229,- per maand. Ook de Duster is verkrijgbaar als private lease. Nu voor slechts € 349,- per maand. Kijk snel op www.privatelease.dacia.nl en vraag jouw persoonlijke private lease offerte aan.

Auto Indumij Dacia, altijd dichtbij

Met vestigingen in Etten-Leur, Oosterhout, Dordrecht en Barendrecht is Auto Indumij Dacia altijd dichtbij. Kom langs en profiteer van deze tijdelijke private lease deals.

Meer berichten