Open avond SGP-ChristenUnie

Barendrecht - Dinsdagavond 26 juni organiseert de SGP-ChristenUnie fractie in Barendrecht een open fractieavond. Tijdens deze avond is er gelegenheid kennis te maken met de nieuwe fractie en de nieuwe wethouder van SGP-ChristenUnie. Daarnaast zal het coalitie programma toegelicht worden en is er alle ruimte om vragen te stellen of ideeën met de fractie en wethouder te delen.

De open fractieavond wordt georganiseerd in de raadszaal van het gemeentehuis van Barendrecht en is voor iedere geïnteresseerde toegankelijk. Vanaf 19:45 is er inloop met koffie en thee. Om 20:00 uur zal de fractie en Arnoud Proos (de nieuwe wethouder namens SGP-ChristenUnie) zich voorstellen en het coalitieprogramma 2018-2022 nader toelichten.

Tijdens de open fractieavond is er voor de achterban en overige belangstellenden uitgebreid de gelegenheid om geïnformeerd te worden over dit coalitieprogramma. Ook kunnen er vragen gesteld worden aan de fractie over alle onderwerpen die Barendrecht aangaan.

De fractie vindt het belangrijk om veel in contact te staan met de achterban en de overige inwoners van Barendrecht. Ook in de vorige raadsperiode was dit het geval. Naast contact met de achterban nam de fractie diverse keren deel aan het Zomer en Winterfeest in het oude dorp, werden er gasten en insprekers ontvangen op de fractievergaderingen en namen de fractieleden deel aan tal van activiteiten in de samenleving.

Meer berichten