Wethouder Cees Schaap (VVD) in Gemeenteloket

Foto: David Rozing

Barendrecht - Donderdag 21 juni is wethouder Cees Schaap (VVD) vanaf 19u00 te gast in Exxact radioprogramma Gemeenteloket. We maken kennis en gaan in gesprek over zijn portefeuille.

Schaap (71) heeft bedrijfsvoering, openbare werken, vastgoed & accommodaties en toezicht & handhaving in zijn portefeuille. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het nieuwbouwproject 'Stationstuin' en de onderwerpen informatieveiligheid en privacy binnen de gemeente. Schaap is tevens derde locoburgemeester.

Schaap werkte onder meer als Fraudeofficier van Justitie en raadsheer in de belastingkamer van de Hoge Raad. Ook richtte hij EY Forensic Services op en startte hij zijn eigen forensische onderzoeksbureau SBV Forensics op. Cees Schaap was tevens voorzitter van de Raad van Toezicht van Theater Het Kruispunt.

Door de benoeming van Cees Schaap als wethouder, trad zijn vrouw Jannie Schaap terug als gemeenteraadslid voor de VVD. Jacinta Floor nam haar plaats in.

Gemeenteloket is het politieke radioprogramma van Exxact Barendrecht. Het programma is elke donderdagavond vanaf 19u00 te beluisteren op 106.4 FM (ether) en 105.9 FM (kabel) en via de app en livestream van Exxact Barendrecht. Meer informatie en eerdere uitzendingen op exxact.nl/gemeenteloket.

Meer berichten