Een prachtig optreden van dwarsfluit- en klarinetleerlingen op het Heuvelsteynpodium tijdens het Zomerfeest (foto Wim Soeters).
Een prachtig optreden van dwarsfluit- en klarinetleerlingen op het Heuvelsteynpodium tijdens het Zomerfeest (foto Wim Soeters). (Foto: )

Frisse klanken op Zomerfeest

Ingezonden

Jeugd laat zich prima horen

Voor de tweede keer verzorgde CultuurLocaal de programmering van het Heuvelsteynpodium tijdens het Zomerfeest in de oude dorpskern van Barendrecht. Het podium, geplaatst aan het begin van de Dorpsstraat kreeg 's middags te maken met veel langslopend publiek dat even stilstond bij de jeugd die zich muzikaal presenteerde of die meedeed aan de demonstratie van 'Juul's Hoop Vibes'.

Barendrecht - Eerder op de dag was er in de Baerne een Meedoedag. Door het mooie zomerweer werd deze niet druk werd bezocht, maar met name de blaasinstrumenten werden prima in het zonnetje gezet.

Voor CultuurLocaal was het een zeer geslaagde dag. "We zijn er trots op dat we tijdens deze Meedoedag én tijdens het Zomerfeest de nieuwe uitgebreide flyer met ons cursusaanbod voor kinderen aan het publiek konden uitdelen", aldus coördinator Wim Soeters. "In de flyer staan onze kortlopende instrumentcursussen, maar ook de nieuwere cursussen voor DJ, popmuziek, zang en theatersport." CultuurLocaal gaat dit aanbod verder promoten door met docenten én hun instrumenten voor de zomervakantie of vlak daarna een bezoekje aan de Barendrechtse basisscholen te brengen.

Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten