Jeugd is belangrijk en altijd welkom bij de Harmonievereniging (Foto: PR)
Jeugd is belangrijk en altijd welkom bij de Harmonievereniging (Foto: PR) (Foto: )

Harmonievereniging sluit seizoen af

Ingezonden

Enerverend jaar

Barendrecht - Harmonievereniging Barendrecht kan terug zien op een heel enerverend en druk seizoen. De vereniging is actief op allerlei terreinen en heeft veel talenten in huis die weer heel veel hebben gepresteerd. Eén van de laatste activiteiten voor het zomerseizoen is het jaarlijkse Harmoniekamp, Ruim 30 leden vertrokken op 29 juni om 19.00 uur in de beste stemming vanuit het Trefpunt om een weekend lang de sociale banden weer eens flink aan te halen.

Op 30 juni was het LeerlingenOrkest aanwezig bij het ZomerFeest in de Dorpskerk en speelde enthousiast de nummers die ze de laatste maanden zo ijverig geoefend hadden.

Big Band

Ook de Big Band Barendrecht en het MeezingKoor van de vereniging lieten op het Bakkerij Pot Podium spectaculair van zich horen tijdens het ZomerFeest.

Presentatie

Verder geven ruim 50 leden van de vereniging op dinsdag 3 juli om 16.45 en woensdag 4 juli om 18.00 uur een presentatie in het Trefpunt op bijna alle instrumenten.

Op vrijdag 6 juli spelen koper en slagwerkleerlingen om 19.00 uur. Tevens geven het BeginnersOrkestVolwassenen (BOV) en het AspirantenOrkest een concertje ter afsluiting van de avond.

Ervaren

Je kunt dan ervaren dat het niet alleen mogelijk is om op oudere leeftijd nog te beginnen maar dat het daarnaast ook nog eens super gezellig is om bij een groep samen te gaan spelen. Er wordt muziek ingestudeerd op verschillende niveaus.

Voor volwassenen en jeugd die na de zomervakantie ook een instrument willen gaan bespelen of als muzikant willen overstappen naar een ander instrument is er op alle avonden gelegenheid om kennis te maken met diverse instrumenten en deze ook uit te proberen.

Meer berichten