Het Dagorkest geeft vrijdagochtend een concert in het Trefpunt (Foto: PR)
Het Dagorkest geeft vrijdagochtend een concert in het Trefpunt (Foto: PR) (Foto: )

DagOrkest geeft Koffieconcert

Het DagOrkest van Harmonievereniging Barendrecht nodigt u van harte uit voor een koffieconcert op vrijdag 13 juli om 10.00 uur in Het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht .

Barendrecht - Het orkest bestaat uit ruim 50 enthousiaste leden die, de naam zegt het al, overdag kunnen repeteren en optreden.

Onder leiding van dirigent Ivo Kouwenhoven heeft het Dagorkest een veelzijdig repertoire ingestudeerd dat zij graag aan het publiek wil laten horen. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers kunt u o.a. luisteren naar de Begoniamars, Braveheart, Suite on Celtic Folk Songs en nog heel veel meer. Laat u verrassen!

Het concert is gratis toegankelijk. Iedereen is welkom. Speelt u zelf een instrument en lijkt het u wat om na de zomer mee te komen spelen, dan bent u van harte welkom. Vooral hoornisten zijn meer dan welkom, maar op alle instrumenten van de harmoniebezetting is aanvulling mogelijk. Een korte auditie bij de dirigent behoort tot de standaard procedure.

Meer informatie over het orkest en de gehele vereniging: www.harmoniebarendrecht.nl of vraag inlichten bij secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel Maria Prooi 06-42412638

Meer berichten