Barendrechtse Uitdaging brengt eerste jaarverslag

Foto:

Barendrecht - 2017 was het begin van de Barendrechtse Uitdaging met honderdeneen matches. Het jaarverslag van de Barendrechtse Uitdaging is een mooi overzicht van de activiteiten van het afgelopen jaar en begint met een prachtig voorwoord van onze Burgemeester Jan van Belzen.

Dankzij de onbegrensde inzet van Marjolein van Rietschoten (GrafisjopMarjo), Dicky den Hollander (ByDirkje) voor een groot deel van de teksten en de Bondt Grafimedia voor het drukwerk, is dit prachtige jaarverslag tot stand gekomen.

Marjolein van Rietschoten vertelt: "Mensen helpen en blij maken, maar ook drukwerk regelen, logo's, huisstijlen, websites en ander documenten opmaken en ontwerpen zijn dingen die mij gelukkig maken. Als vrijwilliger van de Barendrechtse Uitdaging kan ik wat terug doen voor mijn medemens en de samenleving in Barendrecht."

De Barendrechtse Uitdaging is een hartverwarmend initiatief dat het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samenbrengt met als doel om met gesloten beurs uiteenlopende uitdagingen op te lossen. Elk verzoek van een maatschappelijke organisatie om hulp of ondersteuning op welk gebied dan ook wordt door ons bekeken. Daaruit volgt de uitdaging om bedrijven te vinden die daadwerkelijk iets met die vraag kunnen en willen doen. Meer informatie en het volledige jaarverslag is terug te vinden op:

www.barendrechtseuitdaging.nl/jaarverslag-en-jaarrekening/

Meer berichten