Kinderen leren de basisbeginselen van muziek (Foto: PR)
Kinderen leren de basisbeginselen van muziek (Foto: PR) (Foto: )

Ruimte voor muzikanten

In september starten weer verschillende workshops voor kinderen en volwassenen bij Harmonievereniging Barendrecht. Op dinsdagochtend 18 september van 9.00 uur tot 10.00 uur nieuwe groep met een serie play-shops voor Peuters van (bijna) 2 t/m 4 jaar met (groot)ouders Er wordt lekker bewogen op eenvoudige liedjes die bij de alledaagse activiteiten van de kinderen horen. U weet wel, die liedjes die opa en oma vaak nog zingen, maar waarvan u de woorden niet meer kent.

Barendrecht - De kleutergroep ( 4 en 5 jaar) start op maandag 17 september om 15.30 uur , hier worden de kinderen ontwikkeld op muzikaal gebied. Uiteraard worden hier ook instrumentjes bij gebruikt. Op dinsdagmiddag 4 september start een nieuwe groep SlagWerkKids vanaf 6 jaar en tevens een volwassenen slagwerkgroep. Ook op dinsdag 4 september start een nieuwe groep Algemene Muzikale vorming (AMV) vanaf 6 jaar. .Tevens start een nieuwe blokfluitgroep waarbij de kinderen tegelijkertijd het notenschrift leren.

Voor oudere kinderen en volwassenen kan men aanmelden voor les op alle blaas- en strijkinstrumenten en slagwerk voor individuele of groepsles. Het zo spoedig mogelijk meespelen in een van de opleidingsorkesten is een onderdeel van de lessen. Meer informatie en opgave bij secretaris Maria Prooi 06 42412638

Kijk voor informatie over de vereniging op:

www.harmoniebarendrecht.nl

Meer berichten