De Natuurlijke stormbaan is om 15.15 uur het decor van de Zuidpolderrun voor kinderen vanaf 8 jaar (Foto: Janos van der Spoel)
De Natuurlijke stormbaan is om 15.15 uur het decor van de Zuidpolderrun voor kinderen vanaf 8 jaar (Foto: Janos van der Spoel) (Foto: )

Zuidpolderdag komt er aan

Barendrecht - Op vrijdag 24 augustus vindt in de Zuidpolder tijdens de vijfde editie van de Zuidpolderdag plaats, een initiatief van de Buurtsportcoach en partijen welke buitenspelen en sporten stimuleren. Deelname is gratis. Kinderen van 6-16 jaar kunnen tussen 13.00 en 15.00 uur kennis maken met de natuur, activiteiten als een kanotocht, proefjes met water en het ontdekken van leven en het speuren naar een schat met Kibeo. Er is een nieuwe grote stormbaan en ontbreekt de populaire Pannakooi van het Jongerenwerk niet. De activiteiten vinden plaats op en tussen het terrein van de Kleine Duiker en Theehuys Polderzicht. Tussen 12.30 en 13.00 kunnen kinderen bij kinderboerderij de Kleine Duiker een gratis stempelkaart ophalen. Alleen met deze stempelkaart kan worden deelgenomen aan de activiteiten en kun je met een volle kaart een mooie prijs winnen!

Meer berichten