Koop nu een nieuwe Dacia bij Auto Indumij!

Vanaf september betaal je extra BPM tot wel € 3.500,-

Kom nu naar de showroom en koop een Dacia uit de Auto Indumij voorraad. Hiermee profiteer je niet alleen van een rijk uitgeruste Dacia waarmee je snel kunt rijden, je voorkomt ook nog eens de BPM verhoging per 1 september. Deze verhoging kan, afhankelijk van het model, oplopen tot we 3.500 euro.

John Slabbekoorn, verkoopleider Auto Indumij Oosterhout, licht toe: We zijn al een tijdje op de hoogte van de aanstaande veranderingen in het BPM stelstel. Het zijn overheidsmaatregelen waar wij geen invloed op hebben. Door slim in te kopen hebben we een mooie voorraadmix aan Dacia modellen staan die we nog kunnen leveren voor de prijs van voor 1 september 2018. Dat scheelt in sommige gevallen wel 3.500 euro of meer!

Het merk Dacia geniet grote populariteit in Nederland. Dat kan ook niet anders want bij geen ander merk krijg je zoveel waar voor je geld. De techniek is gebaseerd op die van Renault, zelfs de meest moderne en schone motoren hebben hun weg naar de Dacia modellen gevonden.

De ruimte in een Dacia is onovertroffen. Zo is de Logan MCV beroemd om zijn enorme bagageruimte en is de Dacia Duster de ultieme carvantrekker.

Wie slim rekent, kan niet om Dacia heen. Uiteraard zijn alle Dacia's voorzien van moderne veiligheidsuitrusting en kun je naar hartenlust kiezen uit luxe, betaalbare accessoires om jouw Dacia te personaliseren.

Kom daarom nu naar de showroom van Auto Indumij en koop een Dacia uit onze voorraad. Private Lease en financiering zijn uiteraard ook mogelijk, tegen messcherpe tarieven.

Wil je jouw huidige auto inruilen? Graag! Wij doen je een bod dat je eigenlijk niet kunt weigeren…..

Kom naar onze Dacia showroom of kijk alvast online op www.dacia-indumij.nl

Meer berichten