De Plusklas D23 is verhuisd (Foto: PR)
De Plusklas D23 is verhuisd (Foto: PR) (Foto: )

Plusklas De23 is verhuisd naar Kruidentuin

Barendrecht - Vanwege de nieuwbouwplannen voor de Kruidenmeester is Plusklas De23 verhuisd van het oude CJG-gebouw naar Kruidentuin 10 in Barendrecht. Daar start op 11 en 12 september een nieuwe reeks lessen van 10 ochtenden. Het nieuwe projectthema is "de aarde". We beginnen met de vraag wat het betekent, als onze zomers warmer gaan worden – een actueel thema. Naast onderzoeken en ontwerpen verdiepen we ons ook in bijvoorbeeld filosofie, mindset of wiskundige raadsels. De23 is een externe plusklas en biedt wekelijks tijdens schooltijd les aan (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen, die op hun eigen basisschool te weinig uitdaging ondervinden. Momenteel heeft De23 twee plusklasgroepen: op de dinsdag voor kinderen van groep 4 t/m 7; op de woensdag voor kinderen van groep 6 t/m 8. De lestijden zijn van 8.45 tot 11.45 uur. De eerste les is altijd een (gratis) proefles.

Ouders kunnen hun kind aanmelden via contact@de23.nl of via 06-48862921. Vanwege de leerplicht dient de basisschool toestemming te geven voor deelname aan de plusklas.

Plusklas De23 is opgericht door Irmgard Ballast. Zij is universitair opgeleid, ze is oud-Leonardoleerkracht en gediplomeerd ECHA-specialist hoogbegaafdheid. Ook is zij KernTalentenanalist. Meer informatie is te vinden op www.de23.nl .

Meer berichten