Kinderen kunnen een gratis proefles volgen (Foto: PR)
Kinderen kunnen een gratis proefles volgen (Foto: PR) (Foto: )

Gratis proefles bij Xtra English4kids

Ingezonden

Barendrecht - Al bijna 5 jaar verzorgt Xtra English4kids naschoolse cursussen voor kinderen die hun gespreks- en spreekvaardigheid in het Engels willen verbeteren en zich ook goed willen voorbereiden op het voortgezet onderwijs. Op maandag 27 en dinsdag 28 augustus a.s. zijn de lessen weer begonnen van Xtra English4kids op de cbs Smitshoek, Riederlaan 37 in Barendrecht. Om kennis te maken met de cursus, kan uw zoon/dochter gratis een proefles volgen.

Er zijn drie cursussen:
- groep 4 en 5 (Starters) op maandagmiddag van 14.30-15.30 of dinsdagmiddag van 15.45-16.45
- groep 6 (Pre Advanced) op maandagmiddag van 15.45-16.45 of dinsdagmiddag van 17.00-18.00
- groep 7 en 8 (Advanced) op maandagmiddag van 17.00-18.00 of dinsdagmiddag van 14.30-15.30

We streven naar een optimaal leerrendement met maximaal vijftien kinderen per groep. We gebruiken de allernieuwste leermethodes in combinatie met digitale hulpmiddelen. Dat de lessen succesvol zijn, blijkt uit de uitstekende resultaten die onze (ex-)leerlingen behalen in het basis onderwijs en voortgezet onderwijs.

De belangrijkste reden van het succes van de cursus? De kleinschaligheid van de groepen in combinatie met het enthousiasme en de kwaliteit van de docenten.

De cursusleidster, Shabnam Hofland, heeft ruime ervaring als docente. Zij is docente Engels met ervaring in het basis- en voortgezet onderwijs. "Ik heb o.a. de opleiding 'Teaching English as a Foreign Language (T.E.F.L.) gevolgd, die erop gericht is om Engels te leren aan anderstaligen", vertelt Shabnam. "Als docente Cambridge Engels heb ik veertien jaar in het buitenland gewerkt.

De kerntaak van Xtra English4kids is uitdrukkelijk gericht op het verzorgen van kwalitatief goed Engels onderwijs. De kinderen raken bijzonder gemotiveerd vanwege de gehanteerde didactiek van het lesmateriaal in klas. De cursisten uit de Advanced groep behalen het niveau van 3-HAVO/VWO.

Meer berichten