Workshop theatersport bij Barendrechtse Uitmarkt

Foto:

Barendrecht - Op zaterdag 1 september is in Barendrecht op het vernieuwde Binnenhof en in Theater Het Kruispint de Culturele Uitmarkt, de opening van het nieuwe culturele seizoen. Wie niet alleen wil komen kijken en luisteren, kan meedoen aan de workshops die gedurende de dag worden gegeven.

Ook Tante T is van de partij. Zij geeft tussen 14:00 en 15:00u een workshop Theatersport. Om 14:00u zijn kinderen van 7-9 jaar aan de beurt, om 14:30u kinderen van 10-12 jaar.

"Veel mensen denken dat theater en sport niet samengaan, maar dat kan dus wel!", aldus Tessa Vugts, alias Tante T. Bij de improvisatie-theater workshop spelen twee groepen een wedstrijd wie 'het beste' een scene kan improviseren. Je leert je om samen met je medespelers scenes op te bouwen en verhalen te vertellen, met behulp van ideeën uit het publiek. Je gebruikt je eigen creativiteit en die van anderen, leert samen te werken, leert om stralend te falen en maakt vooral heel veel plezier.

Wie de smaak te pakken heeft, kan zich ook aanmelden voor de cursussen Improvistietheater van Tante T, die CultuurLocaal vanaf dinsdag 18 september geeft in Het Kruispunt.

De workshops zijn in Theater Het Kruispunt of, bij goed weer, misschien buiten. Aanmelden is niet nodig.

Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl.

Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten