Foto:

Podium Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o. Met Dinsdag 4 september: tussen 20.00 en 21.00 uur: Top 5 en 3 guilty pleasures In dit uur laat presentator Jos Vis u nader kennismaken met radio-collega Hans van Hengel. Deze kennismaking gebeurt mede aan de hand van de favoriete muzikale top 5 en guilty pleasures van Hans. Uiteraard met de verhalen achter de muziekkeuze.

tussen 21.00 en 22.00 uur: de week van Alfabetisering.

Jos besteedt in dit uur aandacht aan de week van de Alfabetisering. In die week wordt aandacht gevraagd voor alfabetisering. Ook in Barendrecht heeft naar schatting zo'n 13% van de inwoners problemen met taal. En dat is niet alleen vervelend om te kunnen meedoen, met werken bijvoorbeeld, maar ook om de juiste zorg georganiseerd te krijgen of je (klein)kind te kunnen begeleiden bij zijn ontwikkeling/onderwijs. Als gast is Arend Wesdijk aanwezig en hij weet bijna alles van alfabetisering en u na dit uur hopelijk ook.
De techniek van het programma is in handen van Sebastiaan van Mill De "live"uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Meer berichten