Start Oude Maasloop 2011 (Foto: PR)
Start Oude Maasloop 2011 (Foto: PR) (Foto: C.A.V. ENERGIE)

Ziedewij Oude Maasloop bij CAV Energie

Zondag 9 september organiseert de atletiekvereniging C.A.V. Energie voor de negenendertigste maal de Ziedewij Oude Maasloop, een Atletiekunie wedstrijd en prestatieloop over 10 kilometer, een parcours van één ronde door Barendrecht.

Barendrecht - De start is om 11.00 uur vanaf de atletiekbaan van Energie op het Sportpark “De Bongerd”. De Oude Maasloop, gesponsord door Ziedewij, pitstop van Barendrecht, Middelweg 3, staat open voor prestatielopers en KNAU-wedstrijdlopers. Inschrijven kan op de wedstrijddag zelf in de kantine van Energie op het Sportpark “De Bongerd”, Dierensteinweg 10, Barendrecht tot een half uur voor de start. KNAU-wedstrijdlopers kunnen op vertoon van een geldige startlicentie inschrijven; voor deze KNAU-wedstrijd zijn er geldprijzen per categorie. Deelname voor zowel de prestatielopers als de KNAU-wedstrijdlopers bedraagt EUR 10,00 (voorinschrijven EUR 7,00). Na de finish ontvangt iedere loper een uniek aandenken.

Voorafgaande aan de 10 kilometer vindt om 10.00 uur de “Jeugdloop” over 1.000 en 2.000 meter plaats op de atletiekbaan voor jongens en meisjes pupillen en C/D-junioren (tot en met 14 jaar). Deelname EUR 4,00 (voorinschrijven EUR 3,00). Voorinschrijven kan t/m 7 september via www.inschrijven.nl. Inlichtingen bij C.A.V. Energie via de website www.cavenergie.nl.

Meer berichten