Foto:

Muziekopleiding Harmonievereniging Barendrecht

Barendrecht - Voor een gedegen muziek opleiding kunt u vanaf 31 augustus weer terecht bij Harmonievereniging Barendrecht in het Trefpunt Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Het grondbeginsel van de vereniging is samenspel in diverse groepen en orkesten maar om dit te verwezenlijken leidt de vereniging muzikanten op een veelheid van diverse instrumenten op.

U kunt terecht op: klarinet, basklarinet, saxofoon, dwarsfluit, trompet, trombone, bariton, euphonium, bas-tuba, hoorn, viool, gitaar, piano, blokfluit, gestemd- en ongestemd slagwerk. De lessen op fagot, hobo, cello, strijkbas en accordeon worden door externe docenten gegeven. Naast individuele les is ook groepsles mogelijk.

Daarnaast geeft de vereniging aan jonge kinderen Algemene Muzikale Vorming op peuter-, kleuter- en middenbouw leeftijd. Kinderen komen op een speelse manier in aanraking met muziek die bij betreffende leeftijd past en leren gaandeweg de opleiding de (vervolg) instrumenten kennen door deze te beluisteren en uit te proberen.

De visie van de opleiding bij de vereniging is dat kinderen (en ook volwassenen) worden opgeleid tot muzikanten en niet alleen als instrumentalisten.

De opleidingen worden intern gegeven door een tiental gekwalificeerde en ervaren docenten op 5 verschillende dagen per week.

Er is op vrijdag 31 augustus een open dag van 9.30 tot 12.00 en van 14.00 tot 21.30 uur

Hier kunnen kinderen en volwassenen kennis maken met de diverse groepen en orkesten maar ook de diverse lessen en instrumenten uitproberen onder deskundige leiding.

Bent u niet in de gelegenheid om op vrijdag langs te komen. De vereniging staat ook met een kraam op zaterdag 1 september bij de Uitmarkt bij het Kruispunt . Optreden van de jeugd op 1 september van 14.00 tot 15.00 uur op het podium voor het Kruispunt.

U bent altijd welkom om een repetitie bij te wonen. Kijk op de website voor de dagen en tijden van diverse groepen en orkesten www.harmoniebarendrecht.nl

Opgeven en informatie: secretaris@harmoniebarendrecht.nl of app/bel Maria Prooi 06-42412638.

Meer berichten