Er zijn nog plaatsen vrij voor verschillende activiteiten (Foto: PR)
Er zijn nog plaatsen vrij voor verschillende activiteiten (Foto: PR) (Foto: )

PeuterPret! en Kleutermuziek

Barendrecht - In september starten weer verschillende play shops voor kinderen bij Harmonievereniging Barendrecht.

Op dinsdagochtend 18 september van 9.00 uur tot 10.00 uur start nieuwe groep met een serie va 10 play-shops voor Peuters van (bijna) 2 t/m 4 jaar met (groot)ouders. Er wordt lekker bewogen op eenvoudige liedjes die bij de alledaagse activiteiten van de kinderen horen. U weet wel, die liedjes die opa en oma vaak nog zingen, maar waarvan u de woorden niet meer kent. Ook worden spelletjes gedaan die hier mee te maken hebben en worden eenvoudige muziekinstrumentjes gebruikt.

De kleutergroep ( 4 en 5 jaar) start op maandag 17 september om 15.35 uur tot 16.20 uur. Hier worden de kinderen ontwikkeld op muzikaal gebied. Uiteraard worden hier ook instrumentjes bij gebruikt. Deze play shop omvat eveneens 10 lessen.

Voor oudere kinderen en volwassenen kan men aanmelden voor les op alle blaas- en strijkinstrumenten en slagwerk voor individuele of groepsles. Het zo spoedig mogelijk meespelen in een van de opleidingsorkesten is een onderdeel van de lessen.

Meer informatie en opgave bij secretaris Maria Prooi 06 42412638 of mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl en geef naam, geboortedatum van het kind/volwassenen en telefoonnummer door. Kijk voor informatie over de vereniging op: www.harmoniebarendrecht.nl

Meer berichten