Baby Drive-In in Bibliotheek

Barendecht - De feestelijke aftrap van het leukste voorleesmoment met je baby op schoot - met Betty Sluyzer. Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.

Regelmatig sluit er een speciale gast aan, om extra informatie over de ontwikkeling van jouw kindje te geven. Zo ook tijdens de eerste editie van de Baby Drive-in, dan is Betty Sluyzer te gast. Betty is Neerlandica, schrijfster van kinderboekjes, -liedjes en schoolboeken en theatermaakster. Deze ochtend geeft ze een interactieve workshop over communicatie, taal, boeken en kinderen.

Hier kun je gratis bij zijn, op donderdag 13 september van 11.00 – 12.00 uur in Bibliotheek het Kruispunt. Aanmelden is niet nodig.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het
genot van een kopje koffie of thee.

Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

Voor meer info:

www.debibliotheekaanzet.nl

Meer berichten