De Oranjespeeltuin viert 13 oktober haar 60e verjaardag (Foto: Oranjespeeltuin.nl)
De Oranjespeeltuin viert 13 oktober haar 60e verjaardag (Foto: Oranjespeeltuin.nl) (Foto: )

Oranjespeeltuin viert 60e verjaardag

Ingezonden

Tal van activiteiten

Barendrecht -In 2018 bestaat de Oranjespeeltuin 60 jaar. Dit vieren we op zaterdag 13 oktober graag met elkaar! Vanaf 11.00 uur is iedereen van harte welkom in de Oranjespeeltuin. De gehele dag zullen er verschillende activiteiten worden aangeboden waar iedereen aan deel kan nemen.

Denk hierbij aan een knutselactiviteit, een speurtocht door de speeltuin en onze afsluiter om 16 uur: de loterij georganiseerd door onze vrijwilligers. We hopen jullie te zien om er met elkaar een gezellig feest van te maken. We verwachten veel mensen dus kom vooral op de fiets of lopend

Dagprogramma

Zaterdag 13 oktober gaat vanaf 11.00 uur de poort van de speeltuin open. Vanaf dat moment worden er tot 17.00 uur verschillende activiteiten aangeboden.

Officieel moment

Om klokslag 12.00 uur is er een officieel moment waarbij de laatste aanwinst in de speeltuin wordt geopend. Al vele kinderen hebben er deze zomer gebruik van gemaakt. De voorzitter en de wethouders Reshma Roopram en Cees Schaap zetten het speeltoestel in het zonnetje. Na dit officiële moment gaat ons wisselende programma van start. Denk hierbij aan een theaterworkshop en een sportieve, muzikale activiteit en als afsluiter om 16.00 uur de loterij. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan het voortbestaan van de speeltuin.

Vereniging

De Oranjespeeltuin is een vereniging die 60 jaar actief is in Barendrecht. Verscholen tussen het groen is het dé plek waar kinderen in de leeftijd van 2 – 11 jaar zich kunnen uitleven. Vies worden, op ontdekking gaan en met een klein beetje uitdaging; kortom heerlijk spelen.

VrijwilligersDoor onze leden en de inzet van vrijwilligers is het voortbestaan van de speeltuin al 60 jaar geborgd. We hopen dat dat nog vele jaren zo mag blijven.

Meer informatie op

www.oranjespeeltuin.nl

Meer berichten