Er zijn weer tal van mogelijkheden om muziekles te volgen bij de Harmonievereniging (Foto: PR)
Er zijn weer tal van mogelijkheden om muziekles te volgen bij de Harmonievereniging (Foto: PR) (Foto: )

Vriendjesmiddag Harmonie

Vrijdag 19 oktober is er bij de Harmonievereniging Barendrecht weer een open repetitie voor alle kinderen van Barendrecht en omstreken in de leeftijd vanaf 6 jaar. Deze happening vind plaats in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Het is niet noodzakelijk dat je een instrument bespeelt want als je het leuk vindt om dit te gaan doen, kan je voor alle instrumenten uit de harmoniebezetting en viool bij ons terecht.

Kom eens kijken op 19 oktober naar het orkest van 15.40 tot 16.20 uur en van 16.30-17.00 uur bij de SlagwerkKids. Je mag gelijk al meedoen want dirigent Ivo Kouwenhoven en slagwerkdocent Martin de Greef krijgen het voor elkaar dat iedereen die nog nooit iets met muziek heeft gedaan zich een volwaardig lid van het orkest/groep zal voelen! Na de repetitie mag je zelf een aantal instrumenten uitproberen, neem gerust je vader of moeder mee.

Als je al blokfluit speelt en je wilt naar een ander instrument overstappen dan ben je ook welkom. Voor koperen blaasinstrumenten (trompet, hoorn, bariton en trombone) begint de vereniging na de herfstvakantie een workshop van 6 lessen. Voor slagwerk, klarinet en dwarsfluit zijn ook lesmogelijkheden. Tevens is er een leuke blokfluitgroep voor beginners. Inlichtingen en opgeven voor lessen kan, liefst zo spoedig mogelijk, bij via secretaris@harmoniebarendrrecht.nl of bel 06 42412638 www.harmoniebarendrecht.nl .

Meer berichten