Jacinta Floor, Willem Booij en Fica Djohani (Foto eigen en Josje Deekens Fotografie)
Jacinta Floor, Willem Booij en Fica Djohani (Foto eigen en Josje Deekens Fotografie) (Foto: Emiel Lops)

Gemeenteloket: Buurt- bemiddeling en wijkteams

BARENDRECHT – Donderdag 4 oktober is Fica Djohani te gast in Exxact radioprogramma Gemeenteloket. Zij is coördinator van Buurtbemiddeling Barendrecht. Ook praten we met de raadsleden Jacinta Floor (VVD) en Willem Booij (EVB) over het Verbeterplan Wijkteams. Buurtbemiddeling Barendrecht is er voor bewoners die problemen of ruzie hebben met hun buren. De organisatie werkt onder andere samen met politie, gemeente, woningcorporaties en welzijn. Sinds de start in 2011 is Fica Djohani coördinator van Buurtbemiddeling Barendrecht. Haar bedrijf Coloured Consultancy leidt al ruim 20 jaar vrijwilligers op tot buurtbemiddelaar.

In januari 2018 presenteerde de Rekenkamer Rotterdam een onderzoek naar de knelpunten bij de Barendrechtse wijkteams. Deze week behandelt de raadscommissie samenleving het Verbeterplan Wijkteams. Gemeenteraadsleden Jacinta Floor (VVD) en Willem Booij (EVB) reageren op de inhoud van het plan.

Gemeenteloket is het lokale radioprogramma over politieke en gemeentelijke actualiteiten. Het programma is elke donderdagavond vanaf 19u00 live te beluisteren op 106.4 FM (ether) en 105.9 FM (kabel) en via de app en livestream van Exxact Barendrecht. Meer informatie en eerdere uitzendingen op exxact.nl/gemeenteloket

Meer berichten