Vrouwelijke Kapitein in Steevast op Zondag

Barendrecht - Zondag 14 oktober a.s is er in het familie - info programma Steevast op Zondag bij de omroep RTV Albrandswaard een zeer bijzondere gast te beluisteren. Radiomaker Piet Vermeulen stapte aan boord van een binnenvaartschip en maakte een prachtige bijdrage over het wel en wee in de binnenvaart.
De winnaar van de Binnenvaart Ondernemersprijs 2018 is tevens kapitein, stuurman en bootsvrouw LIANA ENGIBARJAN, praat met Piet over haar passie : De Binnenvaart.
In het tweede(13.00-14.00) uur krijgt de luisteraar een mooie inkijk over het leven in de haven en op het water, maar ook hoe staat de vrouw nog steeds in deze mannenwereld.
Het eerste (12.00-13.00) uur is ingeruimd voor de diverse nieuwtjes en allerhande andere zaken in de regio Rijnmond, maar ook soms daarbuiten.
Luisteren is mogelijk via de website rtvalbrandswaard.com, op facebook, in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard Mhz.99.0 en de tv kanalen in Albrandswaard 28+ analoog en 12 digitaal (caiway).
Presentator Jan Jongerius praat de items weer aan elkaar en zorgt samen met de technische jongens voor een verantwoorde mooie muziekkeuze.
Opnieuw luisteren via programma gemist is nu even niet mogelijk, maar er wordt keihard aan gewerkt om dat weer goed te krijgen.

Gast voor de volgende week: Rachel Marechal - Directeur van het Familiehuis Daniel den Hoed

Meer berichten