Sporters en Hans van Hengel in Podium Vis op dinsdag

Jos Vis in Podium Vis (Foto: PR)
Jos Vis in Podium Vis (Foto: PR) (Foto: Picasa)

Barendrecht - Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.Met dinsdag 30 oktober 2018: tussen 20.00 en 21.00 uur: Sportcafé. Jos ontvangt in het Sportcafé (het enige café waar aandacht wordt geschonken): een Iron man, een Oranjeman en een sportman.

Ferry de Valk heeft in augustus meegedaan aan de IRON MAN Italy in Emilia-Romagna. De Ironman is de naam van een serie wedstrijden van de klassieke langeafstandstriatlon. De wedstrijden binnen het ironmancircuit gaan altijd over de volgende klassieke afstanden: zwemmen over 3,86 km, wielrennen over 180,2 km en hardlopen over de marathonafstand 42,195 km.

Leon vd Wilk is niet alleen de voorzitter van TV Barendrecht maar ook een echte oranjeman. Hij werd bij de wedstrijd van Nederland –Duitsland net als Kuyt en vd Vaart gehuldigd. Door de KNVB werd Leon gehuldigd voor de 187ste interland die hij zaterdag bijwoonde. Vanaf 1987 ging hij naar alle thuiswedstrijden van Oranje.

Radio-collega Remi van Trigt is een echte sportman. Hij deed aan zwemmen, judo en was ook nog voetballer. In de vakanties vindt hij het ook leuk om te tennissen en te skiën. Inmiddels is hij ook vrijwilliger geworden bij Exxact Barendrecht. Remi komt vertellen hoe het is om als veelzijdig sporter de presentatie en verslaggeving te doen in een sportprogramma.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Top 5 en 3 guilty pleasures

In dit uur laat Jos u nader kennismaken met radio-collega Hans van Hengel. Deze kennismaking gebeurt mede aan de hand van de favoriete muzikale top 5 en guilty pleasures van Hans. Hans is ooit begonnen bij het programma Hart van Barendrecht. Tegenwoordig is hij vaste technicus van het politieke programma Gemeente Loket en is bovendien nooit te beroerd om ook bij andere programma's de techniek te verzorgen. De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill

De "live"uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl.

Meer berichten