Foto:

Kanjerbeker naar Anneke

Barendrecht - De Kanjerbeker is terug in Barendrecht. Afgelopen maandag, 29 oktober, ontving Anneke Westerkamp de Kanjerbeker. Anneke is de tiende kanjer sinds de start van de Kanjeractie in augustus 2017.

Zij ontving de beker voor al haar inspanningen voor de Stichting PiPa. Anneke is samen met haar man Roy de drijvende kracht achter deze stichting, die het verschil maakt voor kinderen die hard hulp nodig hebben.

De Kanjeractie is bedoeld om vrouwen trots te laten zijn op wie ze zijn en wat ze doen. De wisselbeker reisde via Werkendam, Eindhoven, Pijnacker, Hellevoetsluis, Den Haag, Groningen en Ijsselmuiden en Kampen terug naar Barendrecht.

Meteen raak

Babs Mouton zegt over de keuze voor Anneke: "De vorige kanjer in Kampen had aangegeven dat ik de beker zelf aan een volgende geschikte kandidaat mocht doorgeven. Ik heb daarop Pia van Dalen van Stichting Present gebeld en haar gevraagd bij wie volgens haar in Barendrecht de Kanjerbeker de komende maand het beste kon zijn. Dat was meteen raak: zij kwam meteen met Anneke op de proppen." Babs besluit: "Ik heb tijdens de Present Veranderdag geklust bij PiPa en was het gelijk eens met Pia: Anneke is een echte kanjer!"

De Kanjeractie

In augustus 2017 heeft Babs Mouton, coach en Verhalenvinder, de Kanjeractie opgezet. Veel vrouwen zijn (te) bescheiden over wat ze doen en welk verschil ze daarmee maken in hun omgeving. De Kanjerbeker is een wisselbeker: elke kanjer geeft de beker door aan een vrouw die zij op haar beurt weer een kanjer vindt.

Meer informatie over de Kanjeractie: www.verhalenvinder.com/kanjeractie

Meer berichten