Foto:

Sing-in in Dorpskerk met Ichtus Praise Band

Barendrecht - Hart voor Barendrecht organiseert d.v. zaterdag 24 november 2018 een Sing-in. De avond wordt begeleid door de Ichthus Praise Band en wordt gehouden in de Dorpskerk, Dorpsstraat 146, aanvang 19.30 uur.

De Ichthus Praise Band – afkomstig uit REO (Rotterdam en omstreken) – speelt voornamelijk praise & worship muziek in een geheel eigen stijl. Dit houdt in: mooie traditionele opwekkingsliederen, maar ook moderne en eigentijdse christelijke liederen met als doel de grootheid van God en de liefde van de Here Jezus uit te dragen door middel van muziek. Meer over de band is te vinden op www.ichthuspraiseband.nl. Na afloop van de sing-in is er gelegenheid voor ontmoeting. De toegang is gratis.

Stichting Hart voor Barendrecht is hard op zoek naar vrijwilligers. Als uitbreiding van de stuurgroep voor het begeleiden van een project of om hand- en spandiensten te verrichten bij de uitvoering van projecten, zoals deze sing-in of de kerstwandeling die d.v. op 21 december 2018 mag plaatsvinden.

Neemt u voor meer informatie contact op met Loek van Doorn: T 0615377513, E l.vandoorn@hartvoorbarendrecht.nl.

Meer berichten