Foto:

Sintfeest in Het Kruispunt

Sinterklaas en zijn pieten vieren op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december feest in Het Kruispunt.Op vrijdag 30 november is iedereen welkom om zijn schoen te komen zetten bij de open haard. Dat kan vanaf 10.00 uur tot 19.00 uur. Stop er iets lekkers in voor het paard Amerigo! Voor alle schoenenzetters brengt Sinterklaas iets leuks mee. De schoenen kunnen op zaterdag 1 december worden opgehaald, tijdens het Kruispunt Sinterklaasfeest vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur.

Barendrecht - Zaterdag 1 december komt Sinterklaas naar Het Kruispunt om zijn verjaardag met alle kids uit Barendrecht te vieren. Om 10.30 uur start de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht in het theater. Om 12.00 uur, als de film afgelopen is, komt Sinterklaas en barst het feest los. Ga op de foto met de Sint, kom leuke gedichten schrijven in de bibliotheek, dans met de pieten tijdens de Pietendisco en kom Sinterklaas-pannenkoeken versieren bij SPRUIT eten & drinken.Met uitzondering van de film en het versieren van pannenkoeken zijn alle activiteiten gratis. Wil je de film bezoeken? Neem dan contact op met Theater het Kruispunt. Wil je pannenkoeken komen versieren? Reserveer dan bij SPRUIT eten & drinken.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. . Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.

Meer berichten