Foto:

Podium Vis: Mark Snoek van Van Bezemwijk

Ingezonden

Barendrecht - Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omstreken.

Met dinsdag 6 november 2018: tussen 20.00 en 21.00 uur Paspoort 22

Onder het motto: een onbekende bekende, of een bekende onbekende, bekend maken ontvangt presentator Jos Vis in dit uur: Mark Snoek

Middels een "paspoort 22" gaat Jos door het leven van Mark Snoek, vanaf zijn geboorte tot aan het heden. In mei 2016 opende de in Barendrecht woonachtige Mark op de Middenbaan zijn "boekhandel plus". In het pand waar Boekhandel Bert Onnink gevestigd was, runt hij nu zijn eigen The Read Shop Barendrecht. Wat heeft hem bewogen om een boekenwinkel te gaan runnen? Leest hij zelf boeken en welke? Welke ambities heeft Mark?

In dit uur probeert Jos daar achter te komen. Verder wordt ook het nieuws van de dag met Mark doorgenomen en wordt zijn favoriete muziek gedraaid.

en tussen 21.00 en 22.00 uur: Van Bezemwijk

In dit 2e uur ontvangt Jos de Barendrechtse formatie Van Bezemwijk. Het duo Lex Bezemer en Vincent van Ewijk timmert aanzienlijk aan de muzikale weg. Leo en Vincent maken een aanstekelijke mengeling van kleinkunst en pop. Bij veel evenementen in Barendrecht en ver daarbuiten stonden zij op het podium en maakten elke keer veel indruk. Lex en Vincent hebben inmiddels 2 cd's uitgebracht. Intussen is het duo uitgebreid met Yvo van Gelderen – (basgitaar) en Sander Opschoor (drums en percussie). Met z'n vieren zijn ze gestart met de opname voor een 3e cd. Deze de laatste nieuwtjes rondom deze formatie en hun favoriete muziek. Uiteraard geven ze ook een mini-concert. De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill. De "live"uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows).

Meer berichten