Foto:

Nog kaarten diner bij kaarslicht

BARENDRECHT – Met een diner bij kaarslicht op vrijdag 7 december zamelen de Vrienden van de Dorpskerk geld in voor het uurwerk van de Dorpskerk. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Het uurwerk van de Dorpskerk geeft voor de buurt al eeuwenlang de juiste tijd aan. Op elk heel uur luidt de klok, evenals voor de aanvang van kerkdiensten. Om te zorgen dat dit zo blijft is ingrijpend onderhoud nodig. Voor de financiering van de restauratie heeft de Stichting Vrienden van de Dorpskerk haar steun toegezegd. Een deel van het geld is al beschikbaar, maar dat is nog onvoldoende om het werk te betalen. Het ontbrekende geld wordt bijeen gebracht met acties. Eén daarvan is een diner bij kaarslicht in de Dorpskerk. Het is voor het eerst dat een dergelijk diner plaatsvindt in de kerk. Er is passende muziek en kwalitatief hoogstaande catering. De muziek wordt verzorgd door zanger Bob Bullee en Trio Peter Ligtermoet. Bij het diner wordt onder meer samengewerkt met restaurant Diggels, één van de buren van de kerk. Bij Diggels vindt ook een 'afterparty' plaats.

Deelname aan het diner kost 150 euro. Aanmelden kan individueel of per groep. Er zijn tafels van acht of tien personen. Voor informatie of aanmelding kan een mail worden gestuurd naar: diner@dorpskerkbarendrecht.nl .

Kijk voor de ontwikkelingen in de Dorpskerk op www.dorpskerkbarendrecht.nl .

Meer berichten