Speelfabriek met Tante T in De Baerne

Foto:

Barendrecht - Op woensdag 14 november staat de Speelfabriek van Tante T weer in De Baerne. Kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen met Tante T de deurtjes van de Speelfabriek openen en verhalen verzinnen over de spullen die daarachter zitten. Ouders mogen ook meedoen.

Deze keer komt Frietje op bezoek in de Speelfabriek! Ze vindt het heel erg leuk om te bakken, dus besluiten Tante T en Frietje om een notentaart te maken. In het recept staat dat er heel veel verschillende noten nodig zijn: harde noten, zachte noten en gemengde noten… Die moeten gekocht worden bij de Notenboer in de Baerne. Tom a-Tjak, die gitaar speelt én notenboer, begeleidt de voorstelling.

Lukt het Tante T en Frietje om met behulp van het publiek de juiste ingrediënten te vinden? De weg naar de notenwinkel is vol avonturen. Ga je mee?

De voorstelling is van 15:00u tot ongeveer 16:00u in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. Kaartjes kosten 4 euro per kind (inclusief maximaal 2 begeleiders) en zijn te reserveren via miranda@cultuurlocaal.nl.

Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten