Steevast op Zondag

Zondag 11 november a.s zal het familie - info programma Steevast op Zondag van de omroep RTV Albrandswaard NIET vanuit de studio te horen zijn.
Op deze dag is de in Rhoon opgegroeide auteur Jan Brokken te gast om te praten over zijn nieuwe boek De Rechtvaardigen.
Een boek die verteld over een Rotterdammer, die net voor de tweede wereld oorlog veel Joden een visa verstrekte, zodat zij konden vluchten naar een veilig land.
Het boek (non-fictie) is gebaseerd op een grote hoeveelheid research werk over een geschiedenis, die veel mensen niet kennen. Brokken is een begenadigd schrijver van o.a de Provincie, Mijn kleine waanzin en de topper De Vergelding, waarvan ook een aantal boeken zijn verfilmd. Van 12.00-14.00 uur praten de radio makers Piet Vermeulen en Jan Jongerius met de gast over zijn werk en vooral over het laatste boek.

Deze uitzending komt vanuit het lees en boekenwinkel Het Witte Huys aan de Dorpsdijk in Rhoon en er zal publiek bij aanwezig zijn , die deze uitzending willen meemaken. U kunt zich hiervoor NIET meer aanmelden, omdat de beperkte plaatsen reeds vergeven zijn. ,maar het gesprek is te volgen via het internet www.rtvalbrandswaard.com Na de uitzending om 14.00 uur bent u van harte welkom in de winkel met de mogelijkheid om het boek te kopen en het te laten signeren door Jan Brokken.

Jan Brokken heeft toegezegd om nog een tijdje na te blijven om dit te doen.

Meer berichten