Jean Pierre Overbeek en Erwin Hout van BIS (links) overhandigen cheque aan Leonore Tuijt en Joop Adelmund  (Foto: PR)
Jean Pierre Overbeek en Erwin Hout van BIS (links) overhandigen cheque aan Leonore Tuijt en Joop Adelmund (Foto: PR) (Foto: )

€ 40.000 voor Daniel den Hoed bij BIS

Ingezonden

Benefietavond groot succes

Barendrecht – Donderdag 1 november organiseerde BIS BV een benefietavond met veiling voor het Daniel den Hoed fonds. In een sfeervolle zaal in het Zalmhuis in Capelle a/d IJssel genoten meer dan 70 gasten van een shared diner en konden ze in twee veilingrondes bieden op uiteenlopende items.

De veilingavond – die geleid werd door de Rotterdamse ondernemer Joop Adelmund - heeft € 40.000 opgebracht, een bedrag dat met een cheque door BIS CEO Jean Pierre Overbeek werd overhandigd aan Leonore Tuijt, directeur van het Daniel den Hoed fonds.

Bijzondere lading

In eerste instantie werd € 39.000 opgehaald, maar dit werd al snel door een aantal aanwezigen afgerond naar € 40.000. Rode lijn tijdens de avond was de strijd tegen kanker en de mogelijkheid om het verschil te maken in de levens van talloze (toekomstige) kankerpatiënten. Dat gaf een bijzondere lading aan de sfeervolle avond.

Lach en een traan

Leonore Tuijt: "Dit was een geweldige avond. Ik heb van het begin tot het eind genoten. Goed gezelschap, prima eten, de mooie combinatie tussen een lach en een traan en een onwaarschijnlijk hoge opbrengst. Heel veel dank aan alle vrijwilligers van BIS, die alles hebben gedaan om deze avond tot een succes te maken".

35 jaar BIS

De benefietavond werd georganiseerd ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van BIS, marktleider op het gebied van Audiovisuele & IT-oplossingen. Jean Pierre Overbeek: "We zijn dankbaar dat wij in goede gezondheid dagelijks voor onze klanten klaar mogen staan. Daarbij beseffen wij heel goed dat gezondheid kwetsbaar is. Juist daarom willen we mensen in een kwetsbare en soms uitzichtloze gezondheidssituatie helpen. Ik vind het geweldig dat onze sponsors allerlei items ter beschikking hebben gesteld om te veilen. Graag bedank ik hen en alle bieders heel hartelijk".

Meer berichten