Foto:

Pipo en de Pakjespiet

Barendrecht - Sapperdeflap! In de meest feestelijke periode van het jaar komt Pipo de Clown naar het theater met een speciale Sinterklaasvoorstelling: 'Pipo en de Pakjespiet'. Op zondag 18 november 2018 beleven Pipo de Clown, Mammaloe en de klunzige Klukkluk een spannend avontuur in Theater Het Kruispunt in Barendrecht.Aanvang 14.00 uur kaarten a 19,50 exclusief reserveringskosten bij: www.theaterhetkruispunt.nl of telefonisch via 0180 61 59 58. Kijk voor meer informatie op www.PipodeClown.nl.

In deze bewerking van de familievoorstelling 'Pipo en de Piratenprinses' hebben Pipo, Mammaloe en Klukkluk eindelijk een prachtig plekje gevonden voor de winter. Precies op tijd, want Sinterklaas en de Pakjespiet komen op bezoek. Cadeautjes en pepernoten, daar kijkt Pipo al naar uit. En dus bereidt het dynamische drietal zich voor op de komst van de Sint met hun muzikale circusvoorstelling. Muziek, humor en avontuur ontmoeten elkaar in deze bijzondere Sintspecial voor de hele familie! Dein mee op de vrolijke melodietjes en liedjes, bewonder de kleurrijke decors én beleef het spannende verhaal van 'Pipo en de Pakjespiet'.

Kom verkleed als circusartiest of circuspiet naar het theater en doe mee aan de Sapperdeflap Verkleedwedstrijd! Je maakt dan kans op een leuke verrassing. Blijf ook zeker na de voorstelling voor een uitgebreide meet & greet met Pipo en zijn vrienden.

Meer berichten