Foto: Marc Lelieveld

Peter Manders 'Prettig wonen in veilige buurt'

Barendrecht - Peter Manders, de directeur-bestuurder van Patrimonium Barendrecht, is woensdag 21 november te gast bij de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht. Hij spreekt over het thema van de jaarvergadering: 'Prettig wonen in een veilige buurt'.

Oude Centrum

Woningbouwvereniging Patrimonium is eigenaar van veel woningen in het oude centrum van het dorp. Het gaat dan vooral om de Zeeheldenbuurt en de flats aan de Oude Haven. De flats worden momenteel opgeknapt.

Daarnaast heeft Patromonium veel woningen in de wijk Paddewei, vlak buiten de Oude Dorpskern.

Peter Manders

Peter Manders is sinds 2015 directeur-bestuurder van Patrimonium. Eerder werkte hij onder meer in het noorden van Rotterdam. Daar was het opknappen van het viaduct van de Hofpleinlijn één van zijn projecten.

Benieuwd

De Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht is benieuwd hoe Manders met al zijn ervaringen elders aankijkt tegen het wonen in en rond het oude centrum van Barendrecht.

Jaarvergadering

Het algemene gedeelte van de jaarvergadering is voor iedereen toegankelijk en start om 20.30 uur in De Ontmoeting, de zaal naast de Dorpskerk aan de Dorpsstraat 146. Voorafgaand vindt de besloten ledenvergadering van de vereniging plaats.

Meer berichten