Foto:

Uitnodiging Sportcafé Barendrecht

Ingezonden

Barendrecht - Voor alle sportbestuurders in Barendrecht: Meld u nu aan voor de 8e editie van het sportcafé Barendrecht op woensdag 12 december van 19.30 tot 22.30 uur bij Fietscrossclub Barendrecht. U kunt zich weer aanmelden door een e-mail te sturen naar sportcafebarendrecht@outlook.com Meld daarin uw naam, vereniging/bedrijf, functie en uw e-mailadres. Meer inschrijvingen per vereniging zijn mogelijk !

Na het succes van de vorige edities heeft de organisatie weer een mooi programma samengesteld voor deze editie met aansprekende gasten. We hebben weer twee unieke gasten weten te strikken. Laura Smulders, Meervoudig wereldkampioen,Europeeskampioen en olympische medaille BMX. Leon Vlemmings, algemeen directeur BVO Helmond Sport en oud trainer Feyenoord

Sportcafé Barendrecht: Het evenement voor sportbestuurders om kennis te delen en te netwerken. Voor de mensen die niet goed weten wat de bedoeling is van de avond een korte uitleg. Vanuit een aantal sportverenigingen in Barendrecht is de wens naar voren gekomen om verbinding te leggen met andere sportverenigingen en sport gerelateerde partners om kennis en ervaringen uit te wisselen en zo een netwerk op te bouwen om elkaar te kunnen ondersteunen. Vanuit een aantal verenigingsbesturen is hiervoor het initiatief genomen, te weten Rowan Huijgen en Leon van der Wilk

De sportcafé bijeenkomsten worden eens per half jaar georganiseerd waarbij er iedere keer een andere sportvereniging optreedt als gastheer. De opzet van het programma zal steeds hetzelfde zijn met inhoudelijk wisselende thema's waarbij er voor sportverenigingen, commerciële partijen en de gemeente ruimte is om actuele en/of succesvolle projecten en thema's te kunnen presenteren.

De bijeenkomsten zijn kosteloos, maar wel onder voorwaarde dat u sportbestuurder bent of gelieerd bent aan een sportvereniging. Wij hopen op vele aanmeldingen!

Meer berichten