Gemeentebegroting 2019 bij Exxact

Nico Bults
Nico Bults (Foto: David Rozing)

BARENDRECHT – Donderdag 15 november is wethouder Nico Bults (financiën) te gast in Exxact radioprogramma Gemeenteloket. Ook doet Leonie Gravensteijn van De Schakel verslag van de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 13 november en komt overig lokaal politiek nieuws aan de orde.

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 13 november is de gemeentebegroting voor 2019 behandeld. Het is de eerste begroting van het nieuwe college. Wethouder Nico Bults (financiën) vertelt in Gemeenteloket wat de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van 2018 zijn en wat ze voor inwoners van Barendrecht betekenen.

Leonie Gravesteijn doet verslag van de gemeenteraadsvergadering, waarin de behandeling van de begroting 2019 het belangrijkste onderwerp was. Ze benoemt de belangrijkste vragen en discussies die aan de orde zijn geweest.

Gemeenteloket is het politieke radioprogramma van Exxact Barendrecht. Het programma is elke donderdagavond vanaf 19u00 live te beluisteren op 106.4 FM (ether) en 105.9 FM (kabel) en via de app en livestream van Exxact Barendrecht. Meer informatie en uitzendingen terugluisteren kan op exxact.nl/gemeenteloket.

Meer berichten