Marius is al bijna dertig jaar lid van de Harmonievereniging. Zijn instrument is tenorsaxofoon.
Marius is al bijna dertig jaar lid van de Harmonievereniging. Zijn instrument is tenorsaxofoon. (Foto: )

Harmonievereniging heeft een nieuwe voorzitter

De Algemene Leden Vergadering van Harmonievereniging Barendrecht heeft op 16 oktober ingestemd met de voordracht van het bestuur om Marius van den Berge tot voorzitter te benoemen.

BARENDRECHT - Marius is al bijna dertig jaar lid van de Harmonievereniging. Zijn instrument is tenorsaxofoon en hij speelt op dinsdagavond in het HarmonieOrkest en op vrijdagochtend in het DagOrkest.

Zijn hele gezin met aanhang is lid van de Harmonievereniging. Zij zijn 'het gezin van de vereniging'. Je komt hen -zeven man/vrouw sterk- tegen bij diverse orkesten en ze bespelen diverse instrumenten, onder meer slagwerk, klarinet en hoorn. Ze zijn ook bestuurlijk actief of dit in het verleden meerdere jaren geweest.

Voordat Marius met pensioen ging, dertien jaar geleden, was hij werkzaam als chemisch analist. Nu hij met pensioen is, heeft hij meer vrije tijd en een deel daarvan gaat hij invullen met het voorzitterschap van de harmonievereniging.

Informatie

Informatie over de vereniging is te vinden op www.harmoniebarendrecht.nl. Wilt u lid worden of 'vriend' van de vereniging, meld dit dan bij secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel 06 42412638.

Meer berichten