Uitvoeringen bij Cultuur Locaal

Uitvoeringen

Barendrecht - In december zijn er bij CultuurLocaal altijd veel uitvoeringen. De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang.

Top 2000 avond

Op dinsdag 11 december is er om 19.30 uur een Top 2000 avond met live gespeelde en gezongen nummers. Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere avond mee te maken. Nummers als Happy, Sultans of Swing, Under The Bridge komen voorbij. Beginners, gevorderde jongeren en volwassenen, docenten, iedereen doet mee. Als klap op de vuurpijl een live versie van Bohemian Rhapsody, iets wat Queen zélf nauwelijks aandurfde. Het nummer wordt uitgevoerd door docenten van CultuurLocaal, aangevuld met een projectkoor onder leiding van Birgit de Priester. Het publiek kan meedoen met een heuse miniquiz.

Kerstuitvoering

Na de jaarlijkse Carolsdag in de Dorpskerk tijdens het Winterfeest volgt in de Barne om 19.30 uur de klassieke kerstuitvoering op dinsdag 18 december. Muzikanten kunnen op maandag 10 en 17 december van 19:00 tot 19:45 uur in de Baerne mee komen repeteren met een leuke Christmas medley. De toegang is gratis.

Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Meer info: www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten