Foto:

Kerstwandeling 'Bethlehem

Barendrecht - Voor de 7e keer mag Hart voor Barendrecht dit jaar de kerstwandeling 'Bethlehem in Barendrecht' organiseren. De wandeling vindt plaats op vrijdagavond 21 december 2018 en voert ons dit jaar door de Muziekwijk van Barendrecht. Er kan vanaf 18.30 tot 19.15 uur worden gestart vanaf de parkeerplaats bij sporthal Aksent (Bachlaan 12), de wandeling duurt ongeveer 45 minuten en eindigt bij de Immanuelkerk.

De route is op verharde paden, voor kinderwagens en rolstoelen goed begaanbaar. De wandelaars van jong tot oud lopen via een sfeervol verlichte route langs taferelen die het Kerstverhaal uitbeelden. Zij beelden de situatie uit van mensen die leefden ten tijde van Keizer Augustus, die bevel gaf dat iedereen moest worden ingeschreven. Aan het eind van de wandeling is er warme chocomel met koek en worden er onder begeleiding van een band in de Immanuelkerk kerstliederen gezongen. Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan de Kerstwandeling, de kinderen kunnen een lampion meenemen.

De voorbereidingen zijn al enkele maanden in volle gang en alle spelers voor de taferelen zijn bekend. Er is zelfs een nieuw tafereel in de route opgenomen; ook Zacharias en Elisabeth (zie foto) zijn er klaar voor!

Meer informatie is verkrijgbaar bij Loek van Doorn, T 0180-622296, E l.vandoorn@hartvoorbarendrecht.nl.

Meer berichten