BaerneKoor treedt op

Barendrecht - Het BaerneKoor van CultuurLocaal gaf afgelopen dinsdag het jaarlijkse kerstconcert in de Dorpskerk in de oude dorpskern van Barendrecht. Komende week zal het BaerneKoor voor het eerst ook in Carnisse Haven optreden. De samenwerking met Carnisse Haven past in het streven van CultuurLocaal om ook in Carnisselande actief te zijn. Daarmee wordt ook gehoor gegeven aan het streven van gemeente Barendrecht om Carnisselande een culturele impuls te geven. Naast de succesvolle samenwerking met de basisscholen in Carnisselande om kinderen te interesseren in muziek-, drama- en danslessen komen nu dus ook de volwassenen aan bod.

Het wordt een gevarieerd concert met medewerking van sopraan Mariët Kaasschieter. Zij zingt liederen van Richard Strauss, Benjamin Britten en Händel. Bovendien heeft dirigent Hans Cok bij een groot aantal liederen arrangementen gemaakt voor klarinettiste Monique Kruijdenberg en dwarsfluitiste Hanneke Meijer. Het concert in Carnisse Haven, Noordersingel 30, is op dinsdag 18 december, aanvang 10.30 uur.

Er is geen pauze. De toegang is vrij, maar voor de bestrijding van de onkosten wordt een gift gevraagd. Voor wie niet in staat is het concert bij te wonen verzorgt kerkomroep.nl een rechtstreekse live verbinding. Ook later is het concert hier nog terug te luisteren.

Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten