Peuters en kleuters kunnen weer muziek gaan maken (Foto: PR)
Peuters en kleuters kunnen weer muziek gaan maken (Foto: PR) (Foto: )

Muziek voor Kleuters en Peuters

Barendrecht - Na de kerstvakantie op maandag 7 januari 2019 start Harmonievereniging Barendrecht en Winia Schriek van de Verhalenmand een nieuwe serie van negen play-shops muziek voor kinderen van 4-5 jaar om 15.40 uur.

Samen met Edje, de handpop, gaan ze op muziekreis. Thema's zijn aangepast aan het jaargetijde. Met een verhaaltje komen muzikale thema's op een speelse wijze aan bod. De kinderen beleven de muziek met heel hun lijf en er is een afwisseling tussen beweging en concentratie. Ook spelen ze regelmatig zelf op percussie instrumenten. Kortom een klein uurtje muziek beleven op een speelse manier. Op dinsdag 8 januari van 9.00-10.00 uur gaan we verder met PeuterPret! Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij de peutergroep, de leeftijd is van 2-3 jaar. Samen met de (groot) ouder of verzorger. Hier is Ollie de hoofpersoon die iedere week weer een nieuw muzikaal avontuur beleeft met de kinderen. Beide play-shops worden gehouden in het Trefpunt, Dr. Kuijperstaat 4 in Barendrecht. De kosten voor de 9 lessen zijn € 63,00. Heeft u kinderen in deze leeftijd en lijkt het uw kind leuk om in aanraking te komen met muziek geef het dan z.s.m. op als u verzekerd wilt zijn van een plaats bij één van de groepen.

Mail naar: secretaris@harmoniebarendrecht.nl. of bel Maria Prooi 06 42412638 Inschrijfformulier en informatie www.harmoniebarendrecht.nl

Meer berichten