Wethouder Tanja de Jonge sloot af en nodigde de ondernemers uit blijvend in gesprek te gaan rondom duurzaamheid. (Foto: PR)
Wethouder Tanja de Jonge sloot af en nodigde de ondernemers uit blijvend in gesprek te gaan rondom duurzaamheid. (Foto: PR) (Foto: )

Visser & Visser verbindt ondernemers duurzaam

Barendrecht - Duurzaamheid staat bij Visser & Visser hoog op de agenda. Daarom vond op 6 december een themasessie plaats met 25 ondernemers uit de bouwsector en wethouder Tanja de Jonge in het duurzaam gebouwde pand van het Barendrechts familiebedrijf GKB. Onder andere Ger Visser en Arjan Kraaijeveld van GKB hielden presentaties over de rol van duurzaamheid in hun bedrijf. Jaco van der Pligt van Visser & Visser opende de bijeenkomst met een presentatie over het belang van duurzaamheid. Wat is de impact van duurzame keuzes op je verdienmodel? Vraagstukken als deze motiveren Visser & Visser om met de klant in gesprek te gaan over de uitdagingen wat betreft duurzaam ondernemen.c Het is relevant om duurzaam te zijn. "Het kan soms lijken als een druppel op een gloeiende plaat, maar het is een begin. Als het gaat om duurzaamheid zie je de mindset van de mens veranderen. Voor de ondernemer is het belangrijk dit thema voortdurend te agenderen", aldus Ger Visser. GKB focust zich op de inrichting van de buitenruimte met projecten die zich kenmerken door duurzaamheid. Het bedrijf werkt met hergebruikte materialen en heeft een duurzaam pand gebouwd met 374 zonnepanelen op het dak. Alle 25 aanwezige ondernemers kregen de kans om zichzelf in een pitchronde te presenteren, met daarna een discussie aan de hand van een aantal stellingen. Een mooi moment om ondernemers te verbinden rondom duurzaamheid. Wethouder Tanja de Jonge sloot af en nodigde de ondernemers uit blijvend in gesprek te gaan rondom duurzaamheid.

Meer berichten