Wenstput voor Zorggroep De Toekomst gevuld

Jalmar, Joeri de Grauw manager van KARWEI Barendrecht Carnisse en Tahnee Valkenburg matchgroeplid van de Barendrechtse Uitdaging
Jalmar, Joeri de Grauw manager van KARWEI Barendrecht Carnisse en Tahnee Valkenburg matchgroeplid van de Barendrechtse Uitdaging (Foto: )

Barendrecht - Enkele maanden terug kwam matchgroeplid Tahnee Valkenburg van Pie Party op het idee om gereedschappen in te zamelen voor de klusclub van Zorggroep de Toekomst. De mannen die gebruik maken van de dagbesteding bij Zorggroep de Toekomst en graag timmeren, hebben de Barendrechtse Uitdaging gevraagd om diverse ontbrekende gereedschappen. KARWEI Barendrecht Carnisse heeft daarop een wensput, die gemaakt is door de leden van de klusclub zelf', enkele weken geplaatst in hal van KARWEI Barendrecht Carnisse. Vele doe-het-zelvers hebben hieraan gehoor gegeven en ruim gedoneerd. Enkele gereedschappen zijn zelfs direct bij Zorggroep de Toekomst afgegeven. Het resultaat mag er zijn: verschillende boortollen, schaven, schroevendraaiers, schuurbandmachine enzovoort.

Op de vraag van de KARWEI Barendrecht Carnisse of zij nog gereedschappen missen is een lijstje samengesteld: een slijpmachine, een aantal handzagen en schroeven. Manager Joeri de Grauw van KARWEI Barendrecht Carnisse heeft toegezegd deze wensenlijst te vervullen zodat de 'timmermannen' over voldoende vakgereedschap beschikken. Zorggroep de Toekomst dankt alle goede gevers en vooral Joeri de Grauw van KARWEI Barendrecht Carnisse, die samen met Tahnee Valkenburg het idee om gereedschappen in te zamelen bij de Barendrechtse Uitdaging heeft ingebracht. Dat Karwei daarnaast ook nog de ontbrekende gereedschappen wist aan te vullen komt helemaal als een actieve verrassing.

Meer berichten