Foto:

Peuterpret met muziek

Barendrecht - Na de kerstvakantie op dinsdag 8 januari 2019 om 9.00 uur gaan Harmonievereniging Barendrecht en Winia Schriek van de Verhalenmand verder met PeuterPret!. Negen play-shops muziek voor peuters van 2-3 jaar samen met de (groot) ouder of verzorger.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Ollie de hoofpersoon beleeft iedere week weer een nieuw muzikaal avontuur met de kinderen. De kosten voor de 9 lessen zijn € 63,00 ( koffie/thee en limonade inbegrepen).

Ook zal er op dinsdag 8 januari een nieuwe kleutermuziekgroep starten in de leeftijd van (bijna) 4 en 5 jaar. Met een verhaaltje komen muzikale thema's op een speelse wijze aan bod. De kinderen beleven de muziek met heel hun lijf en er is een afwisseling tussen beweging en concentratie. Ook spelen ze regelmatig zelf op kleine instrumentjes. Kortom muziek beleven op een speelse manier.

Voor kinderen van (bijna) 6 en7 jaar komt er eveneens op dinsdag 8 januari een nieuwe groep SlagwerkKids. Op speelse manier maken ze kennis met alle slagwerkinstrumenten. De workshop Kleutermuziek en SlagwerkKids starten beiden om 16.15 uur en beslaat beiden 7 lessen en kosten € 49,00.

Verder start ook op 8 januari om 17.30 uur een nieuwe blokfuitgroep waarbij tevens aandacht is voor Algemene Muzikale Vorming voor kinderen van 7 - 9 jaar.

Alle play-shops worden gehouden in het Trefpunt, Dr. Kuijperstaat 4 in Barendrecht.

Heeft u kinderen in deze leeftijd en lijkt het uw kind leuk om in aanraking te komen met muziek geef het dan z.s.m. op als u verzekerd wilt zijn van een plaats bij één van de groepen. Mail naar: secretaris@harmoniebarendrecht.nl. of bel Maria Prooi 06 42412638 Inschrijfformulier en informatie over de vereniging: www.harmoniebarendrecht.nl

Meer berichten