Foto: Voorzitter Roeland Bol met Anita van Ewijk (Foto: PR)
Foto: Voorzitter Roeland Bol met Anita van Ewijk (Foto: PR) (Foto: )

Anita van Ewijk gelauwerd

Barendrecht - Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van Echt voor Barendrecht (EVB) is oud-raadslid Anita van Ewijk gelauwerd als "EVB-er van het jaar" voor haar tomeloze inzet voor Barendrecht en haar partij.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie in Het Kruispunt roemde voorzitter Roeland Bol haar als "het sociale geweten van de partij."

Aandeel

Daarnaast werd Roel Vermaat in het zonnetje gezet voor het aanbrengen van vier nieuwe leden in een ledenwerfactie. Het aantal leden van EVB is sinds de verkiezingen flink gestegen.

Op stoom

In zijn nieuwjaarstoespraak gaf voorzitter Roeland Bol een terugblik op het afgelopen jaar en prees daarbij de inzet van de fractie: "Onze fractie is goed op stoom.

Alternatieven

De fractie is niet alleen kritisch, maar komt ook met alternatieven en heeft een hoop nieuwe ideeën die ook werkelijkheid worden, denk aan de verruiming van de terrastijden in de zomer, de inhammen bij de busbaan op de Portlandse Baan en recent nog het initiatief voor de oprichting van een gemeentelijk platform voor mensen met een beperking of handicap.

Kritisch blijven

En het beste moet nog komen! Daarbij blijven wij ook in 2019 kritisch waar het moet en constructief waar het kan." In de toespraak ging bovendien bijzondere aandacht uit naar een aantal leden die zich in 2018 uitzonderlijk voor de partij hebben ingezet.

Sfeerbeelden

Enkele sfeerbeelden van de receptie zijn op de geheel vernieuwde website van Echt voor Barendrecht te vinden.

Meer berichten