Jos Vis ontvangt weer interessante gasten (Foto: PR)
Jos Vis ontvangt weer interessante gasten (Foto: PR) (Foto: )

Podium Vis op Exxact

Barendrecht - Dinsdag 15 januari is Podium Vis weer te beluisteren op Exxact Barendrecht. Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Met dinsdag 15 januari: tussen 20.00 en 21.00 uur: De favoriete top 5 en 3 guilty pleasures van Sander Breukhoven. In dit 1e uur laat presentator Jos u nader kennismaken met radio-collega Sander Breukhoven. Deze kennismaking gebeurt mede aan de hand van de favoriete muzikale top 5 en guilty pleasures met uiteraard de verhalen achter de muziekkeuze. Sander loopt stage bij Exxact Barendrecht en gaat eind van de maand naar "Hilversum". Sander heeft bij de lokale omroep o.a. Sportcomplexx gepresenteerd. Op dit moment doet hij elke dag tussen 12.00 en 14.00 uur De Middagshow. Dit is een vrolijk en energiek programma dat de luisteraar de werkdag door helpt. Tussen 21.00 en 22.00 uur: De week van Hans Groenendijk In het eerste uur neemt Jos Vis de afgelopen week door van Barendrechter Hans Groenendijk. Hans is een veelzijdig persoon en heeft van alles al gedaan. Van documentairemaker, tot ondernemer, van auteur tot regisseur en van journalist tot presentator. Kortom een bezig baasje. Tussendoor laat Jos de favoriete muziek horen van Hans. De techniek van het programma is in handen van Sebastiaan van Mill

De "live"uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Meer berichten