Foto:

Drakó is weer gevonden

Ingezonden

Barendrecht - Woensdagmiddag 23 januari stond de Speelfabriek van Tante T weer in De Baerne bij CultuurLocaal. En er was een beetje paniek, want Drakó, de huisdraak van Tante T, was weggelopen. Gelukkig konden de poppen van Remy's popcorn samen met de kinderen uit het publiek op avontuur om hem weer terug te vinden.

Poppen

Remy's poppen waren namelijk ook wat kwijt: allemaal glimmende instrumentjes, die Drakó had meegenomen en in de Speelfabriek had gelegd!

Lawaai

Er kwam een stoute politieagent langs, er werd een lied verzonnen waarmee de kinderen Drakó probeerden terug te halen en er werd een speelgoedwinkel vol met bewegende spulletjes gemaakt. Uiteindelijk maakten de kinderen uit het publiek heel veel lawaai met hun meegebrachte, glimmende spulletjes. Toen kwam Drakó ineens tevoorschijn uit de vleugel van pianodocent Hans Cok!

Na afloop gingen de kinderen vol verhalen nog even op de foto met Tante T, Remy én de poppen. 'Ook deze keer was het weer heel verrassend en leuk, de volgende keer komen we weer!' aldus een van de ouders.

Volgende voorstelling

De volgende voorstelling van De Speelfabriek in De Baerne is op woensdag 20 maart 2019 van 15:30 tot 16:30u. Kaarten kosten €4,00 per kind (inclusief maximaal 20 volwassen begeleiders).

Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl.

Meer informatie is te vinden op

www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten