Foto:

Geslaagd concert JeugdOrkest Harmonievereniging Barendrecht

Barendrecht - Afgelopen zaterdag gaf het JeugdOrkest van Harmonievereniging Barendrecht samen met Young Metropool van Concordia Krimpen a/d IJssel, jeugdorkest Volharding Rhoon en jeugdorkest Soli uit Alblasserdam een concert in het Trefpunt . Zij hadden ieder een eigen optreden en sloten af met een gezamenlijk stuk.

Dit concert was voor JeugdOrkest Barendrecht ook een voorbereiding op het jeugdfestival op 16 februari in Dordrecht waaraan het JeugdOrkest zal deelnemen.

Speel je al een aantal jaar een instrument en wil je eens kijken of je het leuk vindt om in het JeugdOrkest mee te spelen kom dan eens luisteren. Je bent ook welkom bij de repetitie, elke vrijdagmiddag van 16.30 tot 17.45 uur, ook in het Trefpunt.

Kijk voor aanmelden als lid (ook voor andere groepen en orkesten) , informatie en foto's over de vereniging op de website www.harmoniebarendrecht.nl of vraag inlichtingen bij secretaris en leerlingencoach Maria Prooi tel:06-42412638 of per e-mail: secretaris@harmoniebarendrecht.nl.

Ook voor de workshops Blokfluit/AMV , SlagwerkKids, Kleutermuziek en PeuterPret! zijn nog mogelijkheden om aan te sluiten.

Meer berichten