Interview
Interview (Foto: Hans van Oosterhoudt)

Steevast op zondag

Barendrecht - Zondag 10 februari a.s is in het familie - info radio programma Steevast op Zondag bij de omroep RTV Albrandswaard een voormalig redactrice van de lokale krant de Schakel, Marianne Verlaat te gast.

In het tweede ( 13.00-14.00) uur praat radio maker Jan Jongerius met Marianne over haar werk, wat zij deed bij de krant, haar bevindingen in de betreffende gemeentes, haar visie op de Nederlandse en lokale media, maar tevens haar nieuwe uitdaging. Deze uitdaging bestaat uit het werk bij het gemeente Albrandswaard , als voorlichtster en vele andere voorkomende zaken die zij gaat beheren en aansturen.

Haar kennis van de omgeving zal haar daar zeker bij helpen. In het gesprek zullen ook de muziek keuzes van Marianne voorbij komen. In het eerste (12.00-13.00) uur is er aandacht voor de berichtgevingen en de actualiteit uit de brede regio rondom Albrandswaard, gemengd met een mix keuze van muziek.

Luisteren naar RTV Albrandswaard en dit programma kan via www.rtvalbrandswaard.com (klik op het speakertje)via Facebook, in de ether FM.107.1 ,op de radiokabel van Albrandswaard Mhz.99.0 en de TV kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway).

Meer berichten