Foto:

Uit Handen helpt en begeleidt

Barendrecht - Wilt u graag zo lang mogelijk plezierig blijven wonen in uw vertrouwde omgeving, waarbij u zelf de regie in handen houdt? Dit kan mogelijk worden gemaakt door wat extra hulp en aandacht van Uit handen! Sinds twee jaar runnen Sandra Heinrici en Brigitte Schippers het bemiddelingsbureau "Uit handen". Zij verzorgen particuliere ouderenbegeleiding en selecteren voor u de begeleider die het best bij u past. Deze begeleider ondersteunt u bij de dagelijkse bezigheden en activiteiten rondom huis of in de omgeving op de momenten wanneer u dit wenst.

De begeleiders van Uit handen zijn vaardige, enthousiaste mensen die met plezier en respect klaarstaan voor hun cliënten. Zo kan Uit handen u een fijne tijd bezorgen en tevens de familie en mantelzorgers ontzorgen, waardoor het leven voor alle betrokkenen iets eenvoudiger wordt. Uit handen kan op meerdere vlakken ingezet worden. Buiten structurele bezoeken is het bijvoorbeeld ook mogelijk een begeleider in te zetten ter ondersteuning in de dagelijkse bezigheden na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname. Heeft u vragen of andere wensen? Er is veel mogelijk! Meer informatie over de diensten en tarieven van Uit handen vindt u op de website www.uithanden.eu.

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neemt u dan contact op per E-mail: info@uithanden.eu of bel: 06-27556529/06-13638975.

Meer berichten