Foto:

Veel belangstelling voor Open Dag Dalton

Barendrecht - Het was miezerig, nat en koud buiten. En vaak verkleumd kwamen ze binnen. Die vele, vele bezoekers op de Open Dag van het Dalton Lyceum. Maar ze waren er, ouders en hun kinderen vol belangstelling voor wat de school te bieden heeft.

Op eigen gelegenheid of begeleid door leerlingen van de school, konden zij overal gaan kijken en vooral hun vragen stellen. Natuurlijk, de schoolleiding en de docenten stonden overal klaar om de schoolorganisatie en alle vakken toe te lichten. Maar wat is er mooier dan dat de échte ervaringsdeskundigen, de leerlingen zelf, vertellen over hun school. En datzelfde gold voor de tutoren: ouderejaarsleerlingen die nieuwe brugklassers begeleiden in hun eerste schooljaar. Ook bij de vele vakken waren leerlingen en zelfs oud-leerlingen aanwezig om te helpen en trots te vertellen over hun eigen schoolleven en hun resultaten daarbij. Dan pas proef je echt hoe de school in de dagelijkse praktijk werkt en hoe de sfeer is.

Verkleumd kwamen ze binnen, maar daarna was er warme belangstelling. Het Dalton Lyceum wil daarom de vele bezoekers, de verkeersregelaars maar zeker ook haar medewerkers en vooral ook de leerlingen bedanken voor een prachtige Open Dag.

Meer berichten